Du kan betala direkt, Delbetala eller Betala efter 14 dagar med Klarna 👏

Vår historia

KontorsgruppenHemma är ett enkelt namn för en enkel lösning på ett vanligt problem: att uppnå ett ergonomiskt, stilrent och prisvärt hemmakontor.

Vi är en del av Kontorsgruppen AB och vill med våra 28 års erfarenhet av kontorslösningar nu förse Sverige med ergonomiska, trivsamma och kvalitetssäkrade hemmakontor. Vi är ett mindre och familjärt företag från norr som vill sträcka ut en hjälpande hand och avlasta både sinne och kropp från påfrestningar på kontoret med enkla medel.

 

Våra värderingar

  • Vårt norrländska tänk. Vi må vara från kalla norr men vi strävar alltid efter att förmedla varma, tillmötesgående och personliga interaktioner med våra kunder likt en bekant man träffar i mataffären. På det enkla och norrländska viset.
  • Ergonomi. Vi vill att alla arbetsplatser ska genomsyras av ergonomi för att uppnå ett optimalt hemmakontor. Vi värnar om våra kunders välmående genom att förmedla arbetsplatser som avlastar trötta kroppsdelar. 
  • Produkter av högsta kvalité. Vi värnar om hållbara affärer och garanterar produkter av högsta kvalité för ett långlivat hemmakontor.
  • Skandinaviskt stilrent. Vi har design med följsamma linjer och minimalistiskt tänk i fokus för att skapa en harmonisk helhet i skandinavisk stil.
  • Enkelt. Det ska vara enkelt att göra affärer med oss tack vare tydlig information med lätthanterliga verktyg för en sömlös kundupplevelse. Vi vill förse våra kunder med alla delar av hemmakontoret för en enkel kundresa med endast en motpart.
Kundservice

Effektiv kundservice. Mån - Fre 08.00-16.00

Kvalité

Produkter av hög kvalité och lång hållbarhet.

Garanti

2 års garanti.

Trygga köp

Trygga köp med Klarna.