Du kan betala direkt, Delbetala eller Betala efter 14 dagar med Klarna 👏

Integritetspolicy

Privat policy
Genom att handla hos KontorsgruppenHemma accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt vid behandling av din beställning. Vi säljer eller vidarebefordrar aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. KontorsgruppenHemma är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen du önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen enligt dina individuella behov. 


Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Betalleverantör
Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
  • De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna.
Fraktbolag
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
  • De fraktbolag vi samarbetar med är: Postnord, DB Schenker.

Cookies
KontorsgruppenHemma använder sig av så kallade cookies, små textfiler som skräddarsyr din upplevelse på vår hemsida. Vi samlar in information efter ditt godkännande som i sin tur används för marknadsföring, säkerhet och funktioner på vår hemsida. Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig. Du har när som helst rätten att begära tillgång till, rättelse och radering av personuppgifter. Du har även rätten att begära en begränsning av behandling, invända mot behandling och dataportabilitet. Du har även rätten att återkalla ditt samtycke om behandling av personuppgifter.


Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig är KontorsgruppenHemma som du kan kontakta på hej@kontorsgruppenhemma.com.

Tillsynsmyndighet - Datainspektionen
Om du anser att KontorsgruppenHemma bryter mot gällande personuppgiftslagstiftning har du möjlighet att vända dig till Datainspektionen. På Datainspektionens hemsida finns ytterligare information om hur du går tillväga.

 

Kundservice

Effektiv kundservice. Mån - Fre 08.00-16.00

Kvalité

Produkter av hög kvalité och lång hållbarhet.

Garanti

2 års garanti.

Trygga köp

Trygga köp med Klarna.