Du kan betala direkt, Delbetala eller Betala efter 14 dagar med Klarna 👏

Fraktpolicy

Moms och deklarationsavgift
Om ytterligare avgifter debiteras av Postnord för leverans från handel till slutdestination, är du fullt ansvarig för att betala moms, deklarationsavgift och andra avgifter. KontorsgruppenHemma ersätter inte dessa avgifter och är inte ansvariga för tull- och privata importkostnader och avgifter i ditt land.

Påföljden för ej uthämtade paket är en avgift för fraktkostnad som debiteras från ditt konto. Denna avgift används för att täcka kostnaderna för returfrakt och logistik.

Oavhämtad försändelse / Fel leveransadress
Det är ditt ansvar att spåra (med hjälp av spårningsbart sändningsnummer som du hittar i vår leveransbekräftelse) och lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid, som står angivet på avin och på spårningslänken. Om du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss (liggetid är 14 dagar), och vi kommer då att debitera dig för retur och vårt arbete med hantering av varorna (beroende på paketets storlek och vikt). Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. Betalas inte denna kostnad, lämnas kravet till inkasso. Det är ditt ansvar att se till att adressen samt andra leveransuppgifterna som du angett vid beställningstillfället, är korrekta. Om ditt paket inte kommer fram p.g.a. felaktigt angiven leveransadress kan vi då komma att debitera dig fraktkostnad + moms för frakt- och administrationskostnader. Vi återbetalar inte din order om den inte kommer i retur till oss efter att paketet inte kunde levereras p.g.a. felaktigt angiven leveransadress.

Återbetalningspolicy 

Återbetalningen sker på samma sätt som du ursprungligen betalade din beställning med. Om du exempelvis betalade med kreditkort, återbetalas beloppet till ditt kreditkort. Om du betalade med e-betalning, återbetalas beloppet till ditt konto. Pengarna återbetalas till ditt kreditkort eller ditt konto så fort som din bank behandlar återbetalningen. Detta tar 5–30 arbetsdagar.

Kundservice

Effektiv kundservice. Mån - Fre 08.00-16.00

Kvalité

Produkter av hög kvalité och lång hållbarhet.

Garanti

2 års garanti.

Trygga köp

Trygga köp med Klarna.