Du kan betala direkt, Delbetala eller Betala efter 14 dagar med Klarna 👏

Vad gör en ståmatta egentligen?

Ståmattans fördelar är många därför har vi valt att summera de tre viktigaste. För det är väl en fråga vi alla ställer oss, vad gör en ståmatta egentligen?  

1. Ergonomiska arbetsmattor har tre viktiga huvuduppgifter varav den första är att stimulera blodcirkulationen i fötter och ben. Bra blodcirkulation ökar syrehalten i blodet som i sin tur bland annat ökar din energi, produktivitet och stärker ditt immunförsvar.

Ståmatta, hemmakontor, kontor, fördel, ergonomi

 

2. Ståmattans andra uppgift är att aktivera musklerna i ryggens nedre del. För att uppnå detta så aktiverar den ergonomiska mattan musklerna i rygg och ben, det enda du behöver göra är att stå eller trampa på mattan. 

3. Ståmattans tredje uppgift är att hålla din kropp rak och ståtlig när du står på mattan. Detta medför en god hållning som naturligt avlastar din rygg och fördelar vikten jämt mellan fötter och ben istället. 

 

 

 

Det gäller att skapa en perfekt ballans mellan kompression och motstånd för att uppnå den rätta muskelstimuleringen i kroppen - vilket en ståmatta gör åt dig. 

Man kan likna mattans sätt att arbeta med fjädringen i en buss eller bil. Den fjädrar och fångar upp tryck och stötar samtidigt som den skapar perfekt stabilitet för användaren. Med andra ord - ståmattan är lika viktig för dig som fjädringen är för din bil! 🚗

 

(Psst 30% just nu på vår populära ståmatta.)

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Kundservice

Effektiv kundservice. Mån - Fre 08.00-16.00

Kvalité

Produkter av hög kvalité och lång hållbarhet.

Garanti

2 års garanti.

Trygga köp

Trygga köp med Klarna.